Suosittujen vinyylilattioiden asennus Kokkolan seudulla

Katso kaikki yhteystietomme

Kokkolattia Ahola Oy:n palveluihin kuuluu myös suosittujen vinyylilattioiden asennus. Toimimme vinyylilattioiden välittäjänä ja asentajana. Saat kauttamme haluamasi vinyylilattian kohteeseesi asennettuna. Palvelemme niin yrityksiä ja talotehtaita kuin yksityisiä kotitalouksiakin Kokkolan seudulla. Lue tältä sivulta lisää vinyylilattioista ja ota meihin yhteyttä!

 

Palveluihimme kuuluu myös laminaatin ja parketin asennus sekä lattian hionta

Valitse kestävä vinyylilattia – me hoidamme asennuksen

Vinyylilattia kestää kovaakin kulutusta ja on siten pitkäikäinen lattiamateriaali. Vinyylilattia on myös lämmin ja miellyttävän tuntuinen jalan alla sekä vedenkestävä. Se ei myöskään luista. Tästä syystä se sopii hyvin esimerkiksi keittiön tai kylpyhuoneen lattiamateriaaliksi.

 

Olemme erikoistuneet lattia-asennuksiin, joita olemme tehneet jo yli 20 vuoden ajan. Voit siis luottaa, että hoidamme vinyylilattian asennustyöt ammattilaisen varmalla otteella. Vinyylilattioita on saatavana niin lankkuina kuin laattoinakin.  

 

Ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous vinyylilattian asennuksesta!

Yhteystietoihin

Vinyylilattia on helppohoitoinen

Jos etsit lattiaa, joka pysyy helposti puhtaana, vinyylilattia on sinulle! Vinyylilattia on erittäin helppohoitoinen. Toisin kuin esimerkiksi puulattiat, vinyylilattiat vaativat suhteellisen vähän huolenpitoa. Kun vain lakaiset ja moppaat lattian kostealla liinalla säännöllisesti, se pysyy hyvässä kunnossa.

Saat kauttamme tasokkaat vinyylilattiat kilpailukykyiseen hintaan

Laaja valikoima

Saat kauttamme kohteeseesi sopivat, haluamasi vinyylilattiat asennettuina. Välitämme toivomasi tuotteet valmistajalta ja asennamme ne puolestasi.

Kilpailukykyiset hinnat

Tarjoamme sinulle tarkasti asennetut vinyylilattiat kilpailukykyiseen hintaan. 

Tyylikäs ulkonäkö

Tiesitkö, että nykyaikaisissa vinyylilattioissa on puun tuntu? Valitsemalla vinyylilattian, täydennät helposti kotisi tai liiketilasi kaunista sisustusta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä tarjous!

Ota yhteyttä Kokkolattia Ahola Oy:hyn ja kysy lisää vinyylilattioiden – tai parketin ja laminaatin – asennuksesta! Voit myös pyytää meiltä suoraan tarjousta. Palvelemme sinua joustavasti Kokkolan seudulla.

 

Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse. Jos olemme juuri soittosi aikana lattiatöissä, jätäthän viestin, niin soitamme sinulle takaisin. Voit myös lähettää meille sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen. Yhteystietomme löydät täältä

Yhteydenottokuvake

Kokkolattia Ahola Oy tekee vinyylilattioiden asennukset huolellisesti Kokkolan seudulla. 

Ota yhteyttä