Lattia-asennukset ammattitaidolla Kokkolan seudulla

Katso kaikki yhteystietomme

Kokkolattia Ahola Oy on lattia-asennuksien varma ammattilainen. Myymme sekä asennamme korkealaatuiset parketti- ja laminaattilattiat Kokkolan seudulla. Palvelemme joustavasti talotehtaita sekä yksityisiä kotitalouksia ja yrityksiä. Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää palveluistamme!

Anna kokeneen asiantuntijan hoitaa lattia-asennus 

Lattia-asennuksiin perehtynyt ammattilainen asentaa parketit ja laminaatit näppärästi tottunein ottein. Kaikki työvaiheet pohjasta pintaan ja oikeisiin mitoituksiin tehdään erityisellä huolellisuudella. Näin lattiasta tulee tiivis, kaunis ja kestävä elementti ja osa asunnon sisustusta.

 

Meillä on jo yli 20 vuoden työkokemus parketti- ja laminaattilattioiden asennuksista, joten voit luottaa osaavaan työskentelyymme. Hoidamme niin pienet kuin suuremmatkin kohteet onnistuneesti. Työskentelemme vastuullisesti, sopimuksien ja sääntöjen mukaan. 

Pyydä tarjous asennuksesta

Laminaatti ja parketti ovat pitkäikäisiä ratkaisuja

Laminaattia tai parkettia valitessa kannattaa kiinnittää huomiota esteettisen puolen lisäksi myös muihin ominaisuuksiin, kuten materiaalin kovuuteen, sekä tilaan, johon lattia tulee. Laadukas lattia kestää niin asukkaan kuin lemmikinkin askelia vuodesta toiseen. Asennustyön lisäksi annamme neuvoja juuri sinulle sopivan lattian valintaan. Teemme myös vanhojen parkettien hionnat ammattitaidolla.

Lue lisää lattian hionnasta

Myymme korkealaatuiset parketit ja laminaatit

Kattava valikoima

Meillä on kattava valikoima parketti- ja laminaattilattioita. Valikoimistamme löydät helposti laadukkaat lattiat kotiisi, kesämökillesi tai liiketiloihisi. 

Helppohoitoisuus

Myymämme ja asentamamme lattiat ovat myös helppohoitoisia. Sekä parketti- että laminaattilattioille riittää kevyt puhdistus oikeita tuotteita ja työvälineitä käyttäen. Annamme sinulle aina selkeät hoito-ohjeet. 

Kauneus ja mukavuus

Parketti- ja laminaattilattiamme ovat luonnollisesti esteettinen osa sisustusta sekä mukavia jalan alla. Kaunis lattia tuo näyttävyyttä jokaiseen tilaan. 

Yhteydenottokuvake

Kokkolattia Ahola Oy tekee lattia-asennukset kilpailukykyiseen hintaan Kokkolan seudulla. 

Ota yhteyttä